FOODBLOGGER
Een week geleden was er nog niets aan de hand en nu ben ik zomaar foodblogger voor Tubantia. Zowel voor de digitale als de papieren krant, kan ik mezelf ook columnist noemen. Vanaf november! Ik heb er heel veel zin in!
Sharon Simon, Winterswijk
Foodblogger Sharon Simon uit Winterswijk © Carlo ter Ellen DPG Media
‘Koken met testikels en piemels’. We moesten het twee keer lezen. Staat dit er echt? Ja, het staat er echt. Op festival Manana Manana wilde Sharon heus wel van de muziek genieten, maar ze kwam toch vooral voor een optreden van haar favoriete topchef uit Winterswijk: Nel Schellekens, die haar publiek liet genieten van stierenballen en bokkenvlees.
Daarmee krijg je Sharon niet snel van de kook, al doet de naam van haar eigen kookbedrijf ‘Sharon van de Kook’ misschien anders vermoeden. Elke donderdag kookt Sharon waar ze zin in heeft: van kip hoisin tot een heerlijke runderstoof en alles daartussen. Met een lichte voorkeur voor Indisch, dat dan weer wel. Het zullen de genen van haar Indische vader zijn.
Zondags kondigt ze haar menu van de week aan en wie wil, mag voor 8,50 euro een maaltijd ophalen. Of schenken aan een ander, want zoals Sharon zelf zegt: ‘Ik blijf ook koken voor mensen die het minder goed hebben’.
Lees hier het hele artikel en maak kennis met mijn mede bloggers.
Reacties
Let op: HTML wordt niet vertaald!